"Megérkezett kislányomnak a tartásjavító:) Boldogan, játszva viseli és nagyon büszke rá, hogy csak ritkán figyelmezteti őt a hang. Köszönjük szépen, az önök segítségét, amivel nagyban hozzájárulnak, Liliána gyógyulásához. :)
Alexandra"
"Komoly hátfájdalommal kezdtem használni az eszközt, így az első használatok alkalmával komoly kihívást jelentett,hogy az előírt 15 perces időtartamot kibírása, erősen kellett koncentrálnom, hogy ne "ciripeljen" a hátam. A folyamatos használat során viselése egyre észrevétlenebb, fájdalmaim is csökkennek, ma már nélküle is tudom a helyesen tartani magam,csak akkor vannak gondok, amikor nem figyelek oda. És mindehhez elegendő volt egy hónap.
Péter"
Két napja viselem...Már tudom, hogy vannak hátizmaim.:-) Ha csipog, mindkét gyerekem lelkesen kiabálja: Anya, csúnyán tartod magad!:-)
"Kedves spidermed eladói!
Több mint 1 hónapja vettem önöktől lányomnak spidermed készüléket!Eddig azért nem írtam,mert fontosabbnak véltem,hogy valóban meg győződjünk a jónak hallott hatásairól,És mondhatom elég jól bevált. első pár nap hát szó szorosan szörnyű volt mivel állandóan jelzett a gép,tanulás közben használtuk.és csodával hatásos módon elkezdtek szűnni a jelzések és kevésbé fáj a háta is.azóta is nap mint nap használjuk,mert még kell,de én magam is használom,és nekem is jobb lett a hátam:)Így csak ajánlani tudom mindenkinek!További sikeres munkát kívánok önöknek!
Üdv:Vica"
"használom, és nagyon jó:)
Renáta "
"Most is rajtam van (SpiderMed), és igen fárasztó. Kezd izomlázam lenni, pedig nem rég óta van rajtam. Értem már, hogy hogy erősíti meg a hátizmokat. Ja és muszáj tartani a hátam, mert ha csipog felébred a fiam! :)
Kata"
Tisztelt SpiderMed ()!
Köszönettel átvettem a terméket, amely kifogástalanul működik.
Köszönettel: Anita
Pár hónappal ezelőtt bukkantam rá erre az új – vagy legalábbis számomra új – tartásjavító eszközre, amely egyből felkeltette az érdeklődésemet, így aztán hamarosan be is szereztem egyet. Szerintem a legkomolyabb érv mellette, hogy a fűzőkkel ellentétben ez az eszköz aktív módon hat, nem pedig passzív módon helyezi a testet a megfelelő testtartásba. Használata és működése nagyon egyszerű: otthoni tevékenységek (pl.: tévézés, számítógépezés, tanulás, írás, olvasás stb.) végzése közben, naponta 2-3 alkalommal 10-15 percen keresztül érdemes viselni a számunkra megfelelő méretre beállított eszközt. Amennyiben görnyedni kezdenénk, a SpiderMed csipogó-ciripelő hangot ad ki, ezzel figyelmeztetve minket a megfelelő tartás visszaállítására. Így a hátizmokat az eszköz viselése közben folyamatosan feszesen tartjuk, ezáltal erősítjük azokat és rögzítjük a helyes háttartást.

Én a SpiderMedet számítógépezés közben szoktam használni, amikor az ember egyébként is hajlamos a görbülésre, ami ily módon nem következik be és ezáltal a hátfájás is elkerülhető. A termékben nem csalódtam, tényleg működik a dolog, véleményem szerint ez egy jó kis találmány. Ahhoz azonban, hogy tényleg tartós eredményt érjünk el vele, akaraterő szükséges, kitartóan, napi szinten kell használnunk.

Sajnos pechemre miután megrendeltem a terméket, nem sokkal utána dobták piacra a SpiderMed továbbfejlesztett verzióját, amely már nem csak a váll előreengedést és a felső háti szakasz görbülését érzékeli, hanem a teljes háti szakaszét. Ez is nagyon ígéretesen hangzik, talán egyszer ezt is kipróbálom.
http://www.gerincinfo.hu/gerincblog/spidermed

Kovács Andrea - Gyógytornász - Mackórendeló:
"Gyógytornászként azért tartom jónak a SpiderMed™ hevedert, mert nem tartja helyettünk egyenesen a hátunkat mint más megszokott heveder, hanem figyelmeztet és kénytelenek vagyunk munkába fogni az izmainkat.
A SpiderMed I. Generáció

– a váll előreengedést és a felső háti szakasz görbülését érzékeli
A SpiderMed II. Generáció
– a váll előreengedést és az egész háti szakasz görbülését érzékeli"Mackó Rendelő

"A Hermannorthonál a fogszabályozási kezelések hatékonyságának növelésére speciális gyakorlatokat dolgoztunk ki a Dsmile-terápia keretében, amelynek része a testtartás javítása is. A fogak állása és a test működése közt szoros összefüggés van.  A Spidermed hevedert azért szoktam javasolni a pácienseinknek, mert elősegíti a hátizmok megerősödését. Ez az egyszerű és motiváló eszköz nagy segítség a megfelelő légzés beállításában, valamint a beszédszervi izomzat aktivizálásában!"
Dr Hermann Gábor Fogszabályzó szakorvos
A sikeres mosoly szakértője!
Dinamikus Mosolyterápia

Figyelem! A piacon kapható fűzők és korrekciós gumiszalagok, hevederek nem aktivizálják az izomműködést, passzív módon, átmenetileg hatnak csupán. Az ilyen eszközök használata az izmok elgyengüléséhez, petyhüdtségéhez és az eredeti állapothoz való visszatéréshez vezet, sőt az egészségi állapot további romlását is okozhatja.

DinoPAD - nem csak a lúdtalp ellen!
Valde ülőpárna - Komfort és kényelem ülés közben!
Nixie - Fókuszban a kismamák !
DVD - Gerinc torna, Kismama, terheségi torna
DinoPAD - nem csak a lúdtalp ellen!
Valde - Komfort és kényelem ülés közben!
Nixie - fokuszban a kismamák
DVD - Gerinc torna, Kismama, terheségi torna
Magyarországon kapható ülőpárnák listája
Magyarországon kapható tartásjavító eszközök
A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény
Általános Szerződési és Felhasználási feltételek
Hol kapható?
Partnerek
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
AKCIÓ
Videó - Helyes testtartás fontossága - SpiderMED tartásjavító heveder
SpiderMED - aktív tartásjavító
DinoPAD - Az egészséges lábért!
Valde ülőpárna - egészséges ülés!
Nixie - Fókuszban a kismamák!